Er zijn duizenden Nederlanders die de afgelopen jaren cryptomunten gekocht hebben. Dat is zeker niet vreemd, want iedereen wilt graag een aardig rendement halen op cryptomunten. Helaas is het bij veel mensen niet gelukt en hebben we momenteel last van inflatie in Nederland. Dit zorgt er dan ook voor dat er veel Nederlanders zijn die graag hun cryptomunten willen verkopen. Wil je ook graag je cryptomunten verkopen? Dan is het aan te raden om dit artikel eens te lezen want je moet met bepaalde punten rekening houden. 

 

De koersen van cryptomunten zijn aan het herstellen

China heeft cryptomunten verboden, maar ook hebben de cryptomunten de laatste tijd klappen moeten opvangen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat de waarde van cryptomunten de laatste maanden explosief was afgenomen. De personen die nu graag hun cryptomunten willen verkopen, zullen daardoor erg veel verlies maken. Dit is erg zonde, vooral omdat de koersen van cryptomunten op dit moment aan het herstellen zijn. De laatste weken zijn de koersen weer in explosieve tempo gestegen, maar dat heeft te maken met het omvallen van enkele banken. 

 

Je zult transactiekosten moeten betalen

Tijdens het kopen van Ape of Dogecoin verhandelen in Nederland heb je weinig transactiekosten moeten betalen aan het platform dat je daarvoor gebruikt. Nu wil je de cryptomunten verkopen en dan moet je helaas veel transactiekosten betalen. Je moet transactiekosten betalen voor het omzetten van cryptovaluta naar de euro, maar daarnaast moet je ook nog eens transactiekosten betalen voor het overmaken van deze euro’s naar je eigen bankrekening. Wil je dit in de toekomst voorkomen? Word dan klant van Bitvavo. Zij vragen weinig tot geen transactiekosten. Wil je hier meer over weten? Neem dan telefonisch contact op met Bitvavo.com. Zij zijn tijdens werkuren bereikbaar en kunnen je er meer over vertellen. 

 

Je kunt mogelijk spijt hebben

De kans dat een cryptomunt zo explosief in waarde zal toenemen is natuurlijk erg klein, maar dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is. De laatste enorme stijging was Dogecoin tijdens de ‘Gamestop hype’. Ook had dit natuurlijk te danken aan enkele tweets van miljardair Elon Musk. Houd er dus rekening mee dat je spijt kan krijgen als dit gebeurt met de cryptomunten die je verkocht hebt. Weet je niet zeker of je de cryptomunten wilt verkopen? Kies er dan ook niet voor om de cryptomunten te verkopen, zo kan je spijt voorkomen.